Hold fest på Skive Lufthavn
Velkommen i Terminalen på Skive Lufthavn. Her har du de perfekte rammer til din næste fest

Fejre den store dag i Terminalen på Skive Lufthavn

I Skive Lufthavns lokaler får du helt særlige rammer, som emmer af historiefortælling om flytransporten fra 70’erne og frem til i dag. Det hele samlet i en af landets små hyggelige lufthavne.

Vores terminalbygning har en smuk udsigt over den aktive landingsbane, som ligger placeret midt i det grønne Vinkel, nær Skive. Vi tilbyder dig og dine gæster en unik mulighed for at kombinere jeres fest eller møde med en flyvetur over Skives smukke natur.

Festpakken

Vores festpakke inkluderer:

Velkomstdrink
3 retters menu
Øl, vand og vin ad libitum (i 7 timer)
Kaffe/the og isvand

Prisen inkluderer lokaleleje, service, borddækning, pynt, blomster, serveringspersonale samt rengøring. Alle priser er gældende ved min. 40 personer.

Menuforslag 1

Foretter

Vælg mellem:

  • Carpaccio af rimmet laks med sprød persille-crouton, salat af krydderurter med reven citrus og rød piment pesto

  • Svinekæbe-terrine med foie gras anrettet med feld-mitzunasalat, anrettet med sprøde jordskokker og rødvinsglace

  • Hummerbisque-suppe serveret med stegt kammusling, dampet hvid fisk og karse. Hertil frisk bagt brød samt oliventapanade og smør

Hovedretter

Vælg mellem:

  • Medaljon af oksefilet serveret på stegte svampe og løg, anrettet med porretimbale med sprød frit, smørdampet bønner, hertil kartoffeltårn rullet i urterasp samt lys timian-cremesauce

  • Vildsvinefilet med enebær og rosmarin anrettet på honningbagte porre og tranebær, hertil bagt svampemousse og glaseret rødløg samt kartoffel-gratin og kraftig skysauce

  • Rosastegt krondyrfilet anrettet med stegte østershatte og æbler, gulerodstimbale samt rødbedepure, hertil smørdampet forårsløg, Pommes Anna og portvinssauce

Dessert

Vælg mellem:

  • Chokolademousse af belgisk chokolade anrettet med portvinsmarinerede brombær samt knas af karamel-chokolade praliné og brombærglace

  • Æble parfait med marinerede æbletern, kanelcreme og hertil rød æblesirup samt sprøde mandelflager

  • Chokoladekage serveret med hvid chokoladefløde, hertil mango og hindbær coulis

Menuforslag 2

Foretter

Vælg mellem:

  • Tarteletter med høns i asparges serveret med friskhakket tomat og persille conkasse

  • Koldrøget laks serveret på salat hertil asparges og krydderurter-creme

  • Rejecocktail anrettet på salat, asparges, tomat, kaviar og hjemmelavet rød dressing. Hertil friskbagt brød samt smør

Hovedretter

Vælg mellem:

  • Gl. dags kalvesteg stegt som vildt serveret med waldorffsalat og tyttebær-marmelade, asier, brunede hvide kartofler, bagte bønner med bacon, hertil vildtsauce

  • Flæskesteg med sprøde svær serveret med lun hjemmelavet rødkål, asier og kartoffelchips, hertil brunede hvide kartofler samt brun sovs

  • Rosastegt oksefilet på stegte svampe serveret med bagte gulerødder med timian og honning, fyldt kartoffel og hertil klassisk sauce (bordelaise eller rødvinssauce)

Dessert

 

Vælg mellem:

  • Nøddebund serveret på fad med rørt is og syltede bær samt friske frugter serveret med bærsauce

  • Vanilje pocheret pære serveret med vanilje flødeis, hertil chokoladesauce og marinerede hindbær

  • Isbombe med 3 slags hjemmelavet is serveret med sprøde mandelflager samt frisk frugt

Stemningsbilleder