Filmstudie på Skive Lufthavn
Vi tilbyder de perfekte rammer til film og tv-optagelser. Vi råder ligeledes over moderne TV- og videoudstyr til live--streaming og onlinemøder fra vores mødefaciliteter.

Tag dine gæster med på en oplevelse de aldrig glemmer!

I Skive Lufthavns lokaler får du helt særlige rammer, som emmer af historiefortælling om flytransporten fra 70’erne og frem til i dag. Det hele samlet i en af landets små hyggelige lufthavne.

Vores terminalbygning har en smuk udsigt over den aktive landingsbane, som ligger placeret midt i det grønne Vinkel, nær Skive. Vi tilbyder dig og dine gæster en unik mulighed for at kombinere jeres fest eller møde med en flyvetur over Skives smukke natur.

Workshops, teambuilding og firmaevents

I tæt samarbejde med klubberne på Skive Lufthavn, tilbyder vi en lang række muligheder for at give dit møde et anderledes afbræk.

Der er således mulighed for at springe i faldskærm, få en prøvetur i en flyvemaskine over Skive, og se det hele fra en anden ”vinkel” – eller blot løse opgaver på jorden, hvis I foretrækker det. Kun fantasien sætter grænser – og vi hjælper gerne med idéer til jeres næste arrangemen