Firmafest på Skive Lufthavn
Velkommen i Terminalen på Skive Lufthavn. Her har du de perfekte rammer til firmafesten

Firmafest i Terminalen på Skive Lufthavn

I Skive Lufthavns lokaler får du helt særlige rammer, som emmer af historiefortælling om flytransporten fra 70’erne og frem til i dag. Det hele samlet i en af landets små hyggelige lufthavne.

Vores terminalbygning har en smuk udsigt over den aktive landingsbane, som ligger placeret midt i det grønne Vinkel, nær Skive. Vi tilbyder dig og dine gæster en unik mulighed for at kombinere jeres arrangement med en flyvetur over Skives smukke natur.

Tag dine kolleger med på en oplevelse de aldrig glemmer med et firmaevent på Skive Lufthavn.

Hyggelig firmaevent for dig og dine kolleger

Vi serverer en lækker buffet – og før eller efter maden har I mulighed for at opleve Limfjorden fra luften med en demoflyvning. Senere på aften skruer vi op for musikken og hygger i den stemningsfyldte terminalbygning med udsigt til landingsbanen.

Prisen er kr. 695,- pr. person gælder ved min. 40 personer og med drikkevarer ad libitum i maks. 7 timer. Demoflyvning kan tilkøbes for kr. 200,-.

Underholdning: Vi hjælper gerne med at finde ekstra underholdning i form af stand-up, musik eller øl- eller vinsmagning.

I prisen er inkluderet lokaleleje, service, borddækning, pynt, blomster, serveringspersonale samt rengøring.

Har I helt særlige ønsker, så kontakt os endelig og vi hjælper jer med at skæddersy et arrangement, som passer til netop jeres arbejdsplads.

Stemningsbilleder